Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

25 стайлинг идеи, които да пробвате тази седмица

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Тази седмица съм избрала да споделя няколко стайлинг идеи, подходящи за момичетата, които обичат да залагат на комбинациите от две части.

Повечето от предложенията показват как бихме могли да експериментираме с полите, които притежаваме, но сред тях се крият и няколко съчетания между панталон и топ.

Извадете полите, които имате, добавете любимите си ризи, тениски и елегантни топове, чифт удобни и елегантни обувки и... ще постигнете чудеса!

Уверете се сами. 

 

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...