Мода

25 страхотни сламени чанти, с които ще посрещнем лятото

Мода

По какво познаваме, че наближава лятото ли? Точно по онази сламена кошница, която вече сме извадили от гардероба и можем да разхождаме с любимата си рокля и удобните кецове още през този дълъг уикенд, особено ако той ни отведе до някое приказно кътче. А ако вие още нямате такава, то сред днешната ни шопинг селекция със сигурност ще откриете своята.
Защото онези класически модели, които отдавна не носим само на плажа, продължават да бъдат супер актуални и се различават единствено по размерите и цветните детайли по тях. И все още нищо не ни пречи да ги носим дори с дънки и семпъл тишърт за уикенд разходка в парка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rouje Paris (@rouje)

Но пък чантите от тези естествени материали този сезон приемат много различни форми. Виждаме ги както под формата на така наречените bucket bags с елегантни детайли от кожа и дори бляскави камъни, така и като модерните чанти тип „багета“ или клъч, с което пък бързо намират място, когато избираме по-изискан стайлинг за работната седмица. Включили сме дори и crossbody модели, които също са супер удобни за носене в ежедневието ни. Но нямаше как да не добавим и от плетените чанти, които открихме дори и в ярки и свежи цветове, които могат да бъдат носени както в града, така и на плажа. И вече нямаме търпение за морските ни приключения!

 

Съботен шопинг: 17 красиви блузи, които са перфектни за пролетта