Мода

3 неща, които ще си вземем от новата колекция на Calvin Klein

Марката представя пролетната си колекция Blank Canvas

Неслучайно новата пролетна колекция на Calvin Klein, представена в България от SARKK SA, носи името Blank Canvas. Минимализмът е основната концепция в нея, като моделите играят ролята на бяло платно, върху което можем да надграждаме собственото си модно въображение и собствения си стил.

Точно затова харесахме онези базови модели, които не само са абсолютната класика в гардероба ни, но и често свързваме именно с Calvin Klein. Бялата тениска, дънките и бельото с монограм със сигурност са трите неща, които бихме си взели от новата колекция, а марката тази пролет се фокусира именно върху тези базови и толкова емблематични за нея модели.

Сега те са трансформирани през призмата на устойчивите материи като Air Fx Tech, комбинирани с добре познатите силуети за Calvin Klein. На нас пък ни носи усещането, че правим най-добрия избор за себе си и за своя капсулен и устойчив гардероб. Тема, върху която пандемията ни накара да се връщаме многократно, защото последните месеци осъзнахме, че можем да се лишим от някоя рокля, но със сигурност не бихме се разделили с любимите си тишърти и дънки. Още повече че бихте се съгласили с нас, че това е една от най-елегантните комбинации, които ние обичаме да надграждаме с тъмен блейзър и мокасини за перфектен пролетен стайлинг.

При Jeans серията се прокрадва и още една актуална тема – за полово неутралната мода, при която якетата и тениските преливат от дамския в мъжкия свят и обратно, което още повече радвам момичетата, които често обичат да носят неща от гардероба на любимия си мъж.

Не по-малко вдъхновение ни носи и рекламната кампания, която е заснета от невероятния Марио Соренти под режисурата на Терънс Нанс. Съвременни поп икони като номинираната за „Грами“ рапърка и активист Megan Thee Stallion и актьорът Джейкъб Елорди, познат на публиката като Нейт от сериала на HBO – „Еуфория“, са само част от лицата на пролетната кампания на американския бранд.

И ако вече сте нетърпеливи да сдобиете с някои от моделите в колекцията, като нас, ви споделяме, че тя е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в София в Paradise Center и Serdika Center.

С подкрепата на Calvin Klein