Мода

3 стайлинг идеи как да изглеждаме по-стилно, отивайки на тренировка

Понякога е въпрос на една връхна дреха и няколко аксесоара

Ние, Момичетата, дори и когато тренираме, искаме да изглеждаме стилно, независимо дали го правим във фитнеса, ходим на групова тренировка, или просто тичаме в парка. Цветове, материи, комфорт - спортните дрехи заемат много важна част от гардероба ни. Но, както знаете, винаги се появява едно „но“, което ни кара да предизвикаме стилиста в себе си, защото понякога, тръгвайки към залата, ни се иска да изглеждаме малко по-модерно и в духа на небрежния шик. В дните, когато може да излезем направо от вкъщи, а не да си носим сака с дрехи в офиса, ни е най-комфортно да се облечем направо за тренировка – клин, маратонки, спортно яке, чантата, постелката на рамо и сме готови. Има начин обаче да освежим тази визия, защото от една страна не се знае кой може да срещнем по пътя (особено, ако още търсим любовта на живота си), а от друга – някой може да ни изненада с предложение за разходка или брънч (ако е уикенд) след това. Точно затова избрахме няколко спортни екипа от DECATHLON, плюс аксесоари, за да ви покажем три стайлинг идеи, с които да се чувстваме по-елегантни, отивайки на тренировка. 

Ясно е, че черното винаги изглежда стилно, дори и когато става въпрос за клин и спортен сутиен, но ние решихме да добавим към тях обемно черно сако (истинска класика!), любимите ни бели спортни чорапи и бейзболна шапка. Онази, която фешънистите не спират да носят, дори и с по-елегантен костюм. Да, малките детайли винаги са изключително важни.

3 стайлинг идеи как да изглеждаме по-стилно, отивайки на тренировка

Удобните широки анцузи бяха най-добрите ни приятели по време на пандемията и точно затова отдавна станаха част от облеклото ни, дори когато излизаме навън. А за този случай е достатъчно да добавим елегантно палто, за да постигнем този небрежен шик, за който споменахме по-горе. Още повече когато имаме един толкова ярък и наситен цвят, който лесно се съчетава както с черно, така и със сиво или бежово палто или тренчкот. Но пък по-смелите от нас могат да заложат и на също толкова цветно палто, защото студените дни имат нужда от малко свежи нотки, а в стайлинга е толкова лесно да си ги позволим. И по усмивките ни се вижда колко хубаво е да поддържаме и тялото, и духа си във форма, за всичко останало по външния вид може да разчитаме на DECATHLON.

Колко по-хубаво може да бъде, нали.

3 стайлинг идеи как да изглеждаме по-стилно, отивайки на тренировка

Тъй като се радваме на една топла и слънчева есен, сред връхните дрехи, които обичаме този сезон, са дънковите якета. Обемни, с щампи или без, те са подходящи отново да разнообразим спортния стайлинг. Още повече, когато имаме един сет в зелено, при който блузата е с дълъг ръкав. Сет, с който обожаваме да ходим на йога и да си подаряваме малко време за себе си. 

3 стайлинг идеи как да изглеждаме по-стилно, отивайки на тренировка

Всички спортни дрехи, маратонки и аксесоари са от DECATHLON