Мода

31 стайлинг идеи за всеки ден от август

Пристъпваме в най-летния месец небрежно и морско

Вероятно, ако можехме да избираме, щяхме да прекараме целия месец в режим out of office някъде, където тишината се измерва с вълните, които нежно галят пясъка, а по кожата ни нахално се разхождат слънчевите лъчи. Бихме пътували (дори и само в България), бихме се влюбвали, бихме правили толкова неща за първи път. Хубав е август, дори и ако трябва да търсим своите оазиси в града, а за морето със сигурност ни напомнят роклите в бяло, блузите на цветя и късите панталони, с които се разхождаме по плажа.

Сега е моментът да покажете всичките си летни дрехи. Да, сигурно имате поне няколко модни находки, които сте оставили да отлежават, когато им дойде времето, а защо да не си намерите нови на mishmashfest.com. Tочно тук, точно през този август. И за късите цветни рокли, дори и ако ще карате колело. И за oversize тениските, които можете да носите като рокли. И за онези елегантни ризи, които нежно разкриват раменете ни.

Допълваме безгрижието на август с малките бамбукови чанти, с бижутата от изящни раковини, с шаловете, които носим в косите си, с удобството на еспадрилите и сламените шапки, които преобразяват всеки летен аутфит.

 

10 неща, които бихме заели от французойките това лято