Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

32 стайлинг идеи как да носим пола солей

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Харесвам много поли солей, но винаги съм смятала, че са само за официални случаи. Толкова, че преди сто години бях на абитуриентския си бал с такава. Днес обаче времената са други и имаме възможност да носим поли солей, както и когато си поискаме, и да ги съчетаваме с каквото намерим за добре!

Ако се питате каква изобщо е разликата между „солей” и „плисе”, то знайте, че такава има. При солея всички гънки идват от един център и се разпрострират като лъчи (солей на френски означава слънце). Колкото по-ситни са, толкова по-прибрана стои полата. Плисето се разкроява по-широко и обикновено гънките са с по-дълбоко прехлупване.

Хубавото е, че една такава пола, ако е избрана с мисъл, може наистина да ви отведе както на коктейл, така и на кафе с приятелка. Възползвайте се от тази мода, момичета, защото е чудесна!

 

Елена е щастливо градско момиче с много и разностранни интереси. Много е сериозна. Не съвсем. Постоянно редактира и започва наново. Не пуши, не пие. Чувства се вкъщи навсякъде, където има Wi-Fi. Повече от Елена можете да намерите на Facebook страницата My Italian Days.