Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

33 стайлинг идеи, които да пробвате тази седмица

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Тази седмица времето обещава да бъде разнообразно и на места малко по-прохладно. Това изисква от нас да разчупим модела и да разнообразим обичайния набор от стайлинг комбинации, които ползваме през лятото.

Можем да добавим някой допълнителен пласт под формата на връхна дреха от типа на жилетка, суитшърт, блейзер или яке от деним, или да извадим по-фините си дрехи с дълъг ръкав, които обикновено ползваме в междинните сезони.

Сред идеите, които съм подбрала днес, ще откриете някои от любимите ми тенденции от това лято, както и класически комбинации, които са издържали проверката на времето.

Надявам се да ви харесат.

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...