Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

39 стайлинг идеи за уикенда с участието на любимите ви скъсани джинси

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Надали има нещо по-лесно от това да си навлечеш чифт удобни скъсани джинси. Непретенциозни и неангажиращи, те ни дават свободата да бъдем себе си и да покажем, че не е необходимо да сме облечени винаги елегантно, за да изглеждаме добре.

Скъсаните джинси са много модерни, но невинаги се приемат еднозначно от всички. Въпреки това не бива да ги пренебрегваме и да подценяваме техните възможности.

Днес съм подбрала няколко хубави примера, които са вдъхновени от улицата и показват как да включим скъсаните джинси в своя пролетно-летен гардероб. Искрено се надявам те да ви бъдат полезни и в тях да откриете множество идеи, които да приложите в ежедневието си.

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...