Мода

5 актуални тенденции, в които си заслужава да инвестираме тази зима

Кои са те?

5 актуални тенденции, в които си заслужава да инвестираме тази зима

Снимка: The Style Stalker

Всеки сезон има по някоя мимолетна тенденция и поне още няколко, които са добре завърнали се класики, някои от които всяко момиче има в гардероба си. Въпреки че с тях ни е по-лесно да създаваме семпъл и елегантен стайлинг, понякога имаме нужда от нещо, което е по-актуално и отличително в този момент, за да се откроим. Именно в този микс от basic неща и нови тенденции се крие уравнението за изграждането на по-впечатляващ тоалет в студените дни, а и не само.

И тъй като в момента все още има кампании около черния петък и вероятно се чудите в какво да инвестирате, без да имате усещането, че хвърляте парите си на вятъра, ви споделяме няколко тренда, които се движат именно между класика и актуалност. Неща, които може да носите до края на зимата, а дори и догодина.

Колкото отхвърляни, толкова и приемани са ботушите на UGG, които покрай пандемията сякаш всички преоткриха. За тази зима те също са на път да превземат стайлинга ни и вече виждаме новият it модел на платформа из Инстаграм фийда си.

Отново обръщаме внимание и на капитонираните якета – без значение къси или дълги, защото тяхната елегантност толкова ни допадна, че не спираме да ги носим, откакто станаха модерни. Освен това са идеалната алтернатива на обемните пухкави якета, ако не ги харесвате, но ви трябва нещо подобно.

Любителите на денима може би са щастливи от завръщането на така наречените baggy дънки, а с тях неведнъж сме виждали Кейти Холмс, Бела Хадид и Хейли Бийбър. Те със сигурност са моделът, който ще се задържи сред тенденциите, дори и за следващия сезон.

Тъй като вероятно вече имате от онези груби боти и ботуши, които още от миналата зима са must have, а ви се иска да имате нещо по-актуално по отношение на обувките си, то веднага ви насочваме към slouchy ботушите. Това са онези модели на висок ток, които обаче са леко широки и набрани в средната си част. Те са много подходящи за комбиниране с мини и миди рокли и поли, както и ако обичате да носите дънките си, вмъкнати в ботушите.

Завършваме този списък с кожените дрехи. След като вчера ви показахме колко елегантно може да изглеждат те в цялостен аутфит, отново припомняме, че дори и само панталон, риза и ли блейзър от кожа може да бъде онази дреха, която да преобрази и да направи зимния ви стайлинг по-отличителен.

 

7 неща, с които по-лесно ще изградим изискан зимен гардероб