Мода

5 есенни тенденции, които със сигурност ще пробваме

Какво добавяме в гардероба за новия сезон

Въпреки че есента още не е настъпила официално, се настройваме все повече за нея и предвидливо  допълваме капсулния гардероб с нещо актуално за сезона. Все пак винаги трябва да има нещо тренди, с което да освежаваме стила си. И колкото и да ни е носталгично за лятото, харесваме онези хладни дни и вечери, в които можем да извадим любимия си тренчкот или да се приютим в някой мек пуловер. Но пък фешънистите, които вече се подготвят за Седмиците на модата, започнаха ни издават и някои тенденции, както и да ни вдъхновяват как да ги носим.

Част от тях си пренасяме от миналия сезон, като ярките цветове, които направиха 2022-ра много по-забавна и ярка, поне по отношение на дрехите ни. И въпреки че обикновено през есента бързо преминаваме към по-приглушените и мрачни тонове, то този път запазваме и зеленото, и синьото, и оранжевото, и лилавото. Някои от тях смело можем да включваме в color block комбинации.

Оставаме на вълна ярки цветове, защото отделяме в отделен тренд розовото или така наречения тренд Barbiecore, който ще властва през следващите месеци. Наскоро ви го показахме и нямаше как да не го включим и тук. Но пък за моментите, в които не ни се носи розово или нещо друго толкова цветно, винаги можем да заложим на добрия стар минимализъм. Този сезон той е повлиян от 90-те и го разпознаваме по мини полите, карго панталоните и острите обувки.

Ще „нахраним“ и бохемската си душа, защото красивите флорални и етно щампи ще се открояват върху роклите, които можем да съчетаваме с велурени или каубойски ботуши. Допълваме с кожено яке на ресни или някой пуловер, за да направим уикендите през септември по-пъстри и стилни.

При връхните дрехи своето завръщане прави бомбър якето, като инфлуенсърите несъмнено са фенове на обемните модели ала взети назаем от гаджето, но пък и по-класическите в колежански стил си заслужават инвестицията за новия сезон.

В галерията ни можете да разгледате и няколко страхотни шопинг находки!

 

Кая Гербер и блейзърите, които ще носим тази есен