Мода

5 есенни тоалета, които са перфектни за офиса

Какво най-често обличаме за работа?

5 есенни тоалета, които са перфектни за офиса

Снимки: The Style Stalker

Работното ни ежедневие все още е разкъсано между home office и офис, но с много по-голямо желание вече заменяме спортните аутфити с елегантни костюми, рокли и палта.

Някъде там обаче сме готови да не се разделяме напълно с комфорта си, затова днес сме избрали няколко аутфита, в които бихме се чувствали едновременно стилно и удобно.

Независимо дали сте в по-корпоративния свят, който изисква да се придържате към по-строг офис дрескод, или имате по-креативно занимание, което означава, че имате повече свобода на обличане, смятаме, че ще откриете поне едно нещо, в което ще се припознаете.

Блейзър с прави класически дънки и боти на ток е идеалното ежедневно облекло, което хем е smart casual, хем ще се чувствате добре. Ако работите в среда, която изисква костюм, защо да не го освежите малко с цветна риза например.

Рокля с дълъг ръкав и миди дължина в комбинация с високи ботуши и някое красиво бижу (на mishmashfest.com ще откриете прекрасни украшения) също е тоалет, който ще ви даде увереност в бизнес срещите или по време на вечеря след работа.

Харесваме и съчетанието на класически офис панталон с бяла риза и плетен елек отгоре, защото той отново е сред тенденциите за есента. Добавяме мокасини вместо високи токчета и сме готови за един динамичен ден.

Поло блузата е абсолютната класика, която можем да носим ежедневно – и с пола тип „молив“ или плисирана, и с любимите ни широки панталони. Тя перфектно замества и ризата под костюм, така че със сигурност е нещо, което си заслужава инвестицията.

 

5 неща, които трябва да имаме в гардероба си този сезон