Мода

5 модни профила в Instagram, който си заслужава да следвате

Най-голямо модно вдъхновение черпим от социалните мрежи.

5 модни профила в Instagram, който си заслужава да следвате

Снимка: GettyImages/Vittorio Zunino Celotto

Най-голямо модно вдъхновение черпим от социалните мрежи. В Инстаграм и ТикТок има десетки профили, в които може да прочетете ревю, съвет или нещо забавно за модата, но кои са най- добрите? 

От @TheKimbino до @IDeserveCouture , тук са всички модни акаунти, от които се нуждаете, за да сте в крачка с всичко модерно.

 

@StyleNotCom

Инстаграм профилът с име StyleNotCom предизвиква вълнение с всяка своя публикация. В акаунта се споделят модни новини и ревюта на колекции. С много последователи в индустрията – от Никол Фелпс от Vogue Runway до Тим Бланкс от Business of Fashion – ясно е, че акаунтът резонира с модните трендове.

 

 

@TheKimbino

Профилът се управлява от Ким Ръсел и цялата индустрия познава нейният забавен и доста ироничен хумор. Със своя безочливо честен подход към ревютата на колекцията ще ви накара да се търкаляте по пода от смях.

 

 


@IDeserveCouture

Притежаван от Хана Безович, това е най-добрият източник на модни мемета с хумористичен привкус в Инстаграм. Ние лично го обожаваме. 

 

 

@Diet_Prada 

Създаден през 2014 г. от Тони Лиу и Линдзи Шуилър, акаунтът привлече вниманието към културното присвояване и липсата на разнообразие в издателските и модните компании. Към септември 2022 г. акаунтът има повече от три милиона последователи.

 

 

@RelaxItsOnlyFashion 

Профилът отново е само в TikTok и човекът, който го е създал е Тимъти Черняев. Като стилист на звездите, не е чудно, че Черняев е експерт, когато става въпрос за дрехи. Видеата му винаги са практични, забавни и доста полезни.

 

@relaxitsonlyfashion #greenscreen Replying to @finn2speedy ♬ original sound - relaxitsonlyfashion

 

Дрехите и обувките, които винаги са на мода независимо от сезона