Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

5 музея на модата, които трябва да посетите

5 музея на модата, които трябва да посетите

Музеят Ферагамо във Флоренция
www.ferragamo.com/museo/

В началото на успешната си кариера Салваторе Ферагамо има малка работилничка в Бонито, Италия, но големият му талант и усет за перфектната обувка го превръщат в един от най-добрите дизайнери за ХХ век.

Източник: Twitter

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Модата постоянно търпи промени, които ние се стремим да следваме. И докато приветстваме новостите, има няколко точки по света, които съхраняват всичко отминало, за да се връщаме към него, когато пожелаем. Модните музеи могат да породят у нас стилна носталгия с хилядите експонати, които предлагат. Тези места са рай за всяка жена – ще видите предшествениците на чантата и тоалета си, докато ги разхождате из бляскавите пространства на сградите, съхранили частица от модното ви досие.

Представяме ви пет музея на модата и силно препоръчваме да ги включите в маршрута на следващата си екскурзия.

Габриела е Везна, която обича да има задачи, затова не се затруднява да поддържа няколко баланса едновременно – между момичето от село, защото е израснала там, и момичето от града, което е днес; между изучаването на PR и практикуването му; между поезията в душата си и прозата на задушаващите делници. Страхува се от тъмното (затова се старае да внася светлина), от неверни приятели (...