Мода

5 неща, които бихме заели от капсулния гардероб на Дакота Джонсън

Мода

5 неща, които бихме заели от капсулния гардероб на Дакота Джонсън

Снимка: Ernesto Ruscio/GC Images

Може би вече сте гледали новият й филм – Persuasion, който пуснаха наскоро в стрийминг платформата Netflix. Ако ли не, си го пуснете. Въпреки че най-много се шумя около нея покрай поредицата „Петдесет нюанса сиво“, 32-годишната дъщеря на Дон Джонсън и Мелани Грифит успя да направи доста добри други роли. А ние веднага бихме ви препоръчали и филма The High Note, в който си партнира с Трейси Елис Рос. Дотук обаче с ролите на Дакота Джонсън, защото фокусът ни този път е върху стила й, който както на червения килим, така и извън него, е доста отличителен.

Под светлините на прожекторите неведнъж сме я виждали в много красиви и пищни тоалети с пайети, пера и ресни, което веднага се оправдава с факта, че тя е един от посланиците на Gucci. Алесандро Микеле обича да работи с нея и резултатът на червения килим винаги е wow, признаваме си.

Извън него обаче младата актриса се отличава с много класически капсулен гардероб и точно той е днешното ни вдъхновение. Много често Дакота може да бъде забелязана с удобни мокасини и в повечето случаи, разбира се, те са именно на Gucci. Най-често тя ги комбинира с прави изчистени дънки, една от основните дрехи, с които дори понякога можем да я видим и на не толкова официално събитие, съчетани с риза и сако. Дакота е обсебена от костюми, които варират от класически до модели от кадифе с изящни щампи.

В ежедневието си тя не се разделя и със стандартна чанта за през рамо, която е в пълен синхрон с този класически гардероб, който тя демонстрира. И тъй като все пак е звезда, няма как да не носи и очила. Обикновено са в ретро стил ала 70-те и толкова много й отиват. 

 

Ако са сандали, нека да бъдат ярки и цветни!