Мода

5 стайлинг идеи как да комбинирате ярки цветове в един тоалет

Как да го правите по-лесно?

5 стайлинг идеи как да комбинирате ярки цветове в един тоалет

Рокля Plamenna Fashion Boutique от mishmashfest.com, 89,99 лв.

Съчетаването на повече от един ярък тон в тоалета е като комбинирането на принт с принт – не всички го умеят, но пък резултатът може да бъде изключително елегантен. Много е тънка границата, в която така нареченият color block може да изглежда като истински кич. Това обаче пък не трябва да ви спира смело да опитате някоя цветна комбинация, особено в тези зимни дни, когато поне дрехите ни могат да бъдат по-слънчеви.

 

Яке Nike от Vestiaire Collective

 

Кецове Converse

Затова добавете витамин D в гардероба си, като едно от основните правила при съчетаване на цвят с цвят е те да бъдат в еднакви тоналности, т.е. да са или само ярки и наситени, или по-нежни и пастелни, въпреки че има и изключения, особено при комбинацията между бледорозово и червено.

 

Риза от Etsy

 

Панталон Ami Paris от My Theresa

Сред правилата можем да добавим и използването на не повече от два цвята, като тук също има стилни примери, когато и четири в едно би се получило неочаквано добре. Така че, ако още не сте сигурни, че розовото може да върви с оранжево или лилавото с жълто, то селекцията ни ще ви убеди, че понякога елегантността е само на цвят разстояние. Шопинг находките също, а те ви очакват на mishmashfest.com.

 

Какво ще носим през февруари?