Мода

5 тоалета, с които да изглеждаме по-стилно в залата

Няколко стайлинг идеи за любимите ни тренировки

5 тоалета, с които да изглеждаме по-стилно в залата

Тениска за кардио фитнес и клин от DECATHLON

Като момичета, които държат на безупречния стайлинг, дори и в най-снежните дни (просто знаем как елегантно да напластяваме дрехите си), се отнасяме също толкова прецизно и към избора си на тоалетите, с които тренираме. Независимо дали ходим на фитнес сами или с треньор, или пък предпочитаме груповите тренировки като йога, пилатес, табата или стречинг, се стараем да комбинираме клин с бюстие така, че да си подхождат. Допълнителните описания на моделите за това за кой спорт са подходящи също донякъде ни улесняват, когато отиваме на шопинг.

Обикновено е най-лесно да ги избираме в един десен или цвят, но пък понякога може да внасяме разнообразие, съчетавайки два различни и контрастни нюанса, като най-лесно това се случва с бялото и черното, които лесно си подхождат с всякакви други ярки или неутрални тонове. Попадайки наскоро в DECATHLON, видяхме такова разнообразие от клинове, тениски, спортни сутиени и суитшъри, че лесно може да се изгубим в избора си, когато искаме да освежим спортната част от гардероба си.

5 тоалета, с които да изглеждаме по-стилно в залата

Затова днес в галерията ни сме подготвили пет тоалета с модели именно от там, за да ви помогнем и на вас да се ориентирате с лекота към онези неща, от които не само имате нужда, но и може да включвате в различен стайлинг. Нещо като капуслен гардероб, но за спортни дрехи. Защото, както вече споменахме, един черен клин лесно се съчетава с всякаква горна част и е перфектна основа за надграждането на всеки тоалет.

Тъй като вече е по-студено, харесахме и онези сетове, които са с клин и къса блуза с дълъг ръкав, които изглеждат както много стилно, така и създават комфорт, ако в залата не е толкова топло. Допълнителен бонус са свежите цветове като розово, зелено и лилаво, които ще ни карат да се откроим в залата. В същото време, ако имаме бяло бюстие под ръка, може да заменяме блузата с него, когато не искаме да сме с дълъг ръкав. По този начин може да имаме два отделни аутфита с по-малко неща.

5 тоалета, с които да изглеждаме по-стилно в залата

Когато една от двете част има някакъв ярък акцент, като странична лента на клин или кант при бюстието, също се създава по-интересен стайлинг, а въпросната лента създава илюзията за по-прибран силует. И все пак монохромните тоалети винаги изглеждат изключително елегантно – и в черно, и в сиво, и в каки, и в ярко розово. Затова е добре винаги да имаме поне един такъв сет в гардероба си. И ако си търсите нов, винаги ще може да откриете нещо подходящо в DECATHLON.