Мода

6 цвята, които са сигурен ключ към изискания пролетен гардероб

Мода

Не спираме да ви показваме всички онези ярки тонове, които са превзели модните колекции, дори и когато става въпрос само за аксесоари. Този път обаче обръщаме поглед към по-приглушените и пастелни тонове, които стоят изключително изискано, независимо колко сме инвестирали в дадената дреха. Освен това са не по-малко тренди от зеленото, оранжевото и наситеното розово.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

Сред тях се откроява онзи изключително изящен нюанс на жълтото, който е известен като butter или масло, и което може да бъде носено от глава до пети. От една страна е различно от бежовото, което също включваме в днешната селекция, но от друга - придава индивидуалност на стила. То е подходящо за онези момичета, които харесват жълто, но не могат да намерят място за ярките му нюанси в гардероба си.

Няма как да минем без зеленото, което е една от водещите тенденции вече втори сезон, но ако отново не ви допадат неговите неонови или наситени и тъмни тонове, можете да изберете нюанса на градински чай. Той е много по-лесен за комбиниране, особено с други пастелни и неутрални цветове и винаги стои елегантно.

И още...


Какви биха били топлите месеци без здравословна доза бяло и екрю в гардероба ни? Носим го в цялостна монохромна визия и сме сигурни, че ще изглеждаме супер стилно. Но пък може да се добави чанта в синьо или жълто за моден акцент.

Единственото по-ярко присъствие в селекцията ни е синьото в неговата палитра между кобалт и аквамарин. Точно тя е изключително подходяща за избор на костюм, който може да се носи и в офиса, както и за онези класически ризи, които съчетаваме с дънки и бежов тренчкот.

На финала няма как да минем без светлото лавандулово лилаво, което напоследък ви представихме дори и под формата на кецове. Но дори и в този случай дава точната доза изискан финес, от който всеки пролетен гардероб се нуждае.

Обувките с плaтформи никога не са били по-изискани и тези 14 тоалета го доказват