Мода

6 стайлинг идеи как да комбинирате пола с пуловер през пролетта

Миди и макси дължините все още не отстъпват място на мини моделите.

В дните, в които още не смеем да се разделим със зимните пуловери, но пък в същото време вече ни се носят поли и рокли, можем просто да ги комбинираме заедно. Въпреки че полата може да бъде къса, далеч по-елегантни са съчетанията с миди и маски модели, особено ако са солей или прави и от сатен. Може би защото са по-универсални от мини дължините, за които изчакваме истинското лято.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sara Louise Thomas (@sara_waiste)

Смело можем ги комбинираме с едноцветни пуловери и дори няма да има нужда да носим яке или шлифер отгоре, ако е по-топло. Въпреки че и с блузите на райе или с допълнителни бродерии могат да бъдат постигнати интересни тоалети. А понякога заменяме пуловера със суитшърт за малко разнообразие в стайлинга.

За офиса можем просто да добавим блейзър, като по този начин ще нарушим за малко статуквото на традиционния костюм. Освен това комбинацията от пуловер и пола може да се носи както с елегантни обувки или боти, така и с по-груби кубинки или кецове, което я прави още по-любима именно за този преходен период. И ако имате нужда от нова пола, в онлайн платформата на mishmashfest.com ще откриете страхотни шопинг находки за новия сезон.

 

7 аксесоара от 90-те, които отново са на мода