Мода

6 стайлинг идеи как да носите една от най-класическите дрехи в гардероба си

Не бързайте да го прибирате в него!

Класическият блейзър в сиво каре – по-ситно или по-едро, е едно от нещата, без които не може един капсулен гардероб. Може би защото лесно се вписва в ежедневния ни офис дрескод. Зимата го крием под елегантни палта, но и през пролетта не сме готови да се разделим с него, защото новият сезон ни предизвиква да го поставим в различни комбинации, които досега най-малко времето не ни позволяваше да носим. Любима ни е тази дреха, която винаги успява да ни направи стилни, без да е необходимо да полагаме много усилия за това.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rouje Paris (@rouje)

Дори и при едно семпло съчетание с бял тишърт или бяла риза и деним, той изглежда елегантно, а за да подчертаете с нещо аутфита, можете да добавите интересен и цветен аксесоар. Например, обувки в анималистичен принт или цветна дизайнерска чанта. Щипка разнообразие може да постигнете и ако замените тишърта с модел в щампа или с поло блуза в неонов нюанс.

Лесно може да се комбинира с панталон в същия нюанс, за да се получи костюм, а понякога вместо дънки можете да сложите кожен панталон, защото още не достатъчно топло навън. Блейзърът можете да съчетавате смело и с рокли и поли, без значение дали са в мини, миди или макси размери. Колан на талията върху него, повече бижута или цветно фишу също ще допринесат за подчертаване на вашия индивидуален стил. А на лов за нови аксесоари винаги отиваме в онлайн платформата mishmashfest.com.

 

12 блузи, които ще освежат пролетния ви стайлинг