Мода

6 стайлинг идеи как да носите сиво в комбинация с черно

Как да ги съчетаваме още по-стилно заедно

Когато на едно място се съберат две безапелационни класики в цветовата гама, няма как резултатът да не бъде елегантен, дори и ако сме заменили елегантните боти с кецове. Умеят го сивото и черното и неслучайно винаги присъстват в гардероба ни, особено през зимата.

 

Блейзър от About You

 

Панталон от Nasty Gal

 

Кецове Karl Lagerfeld 

Сивото често е под формата на каре, пепит или туид, затова често го носим в ролята му на панталон или блейзър, а черният пуловер или поло блуза се превръща в платното, върху което по-светлия нюанс сякаш „рисува“ нежни графики. Често трети цвят е излишен, но бихме казали, че белият тишърт доста елегантно се вписва в тази цветова комбинация, като някой от минималистичните модели на Кръгче от mishmashfest.com. Червеното пък може да се появи за нежен акцент с помощта на аксесоар – обувки, чанта или шапка.

 

Палто Stradivarius

 

Рокля Karen Millen

Можете да изберете и изцяло монохромна визия в черно и сивото да присъства само като топъл вълнен шал, а защо не и обратното. И ако си мислите, че точно те могат да бъдат скучни заедно, то в селекцията ни от стайлинг идеи ще се убедите за пореден път, че less is more. Винаги! 

 

А ето как да бъдете по-цветни в стайлинга си!