Мода

7 идеи, с които да преминете стилно през тази дъждовна седмица

Какво ще носим през следващите дни?

7 идеи, с които да преминете стилно през тази дъждовна седмица

Пуловер Vintage Summer от mishamshfest.com, 35,99 лв.

Дъждовното време изисква специални мерки, но не е задължително да се покрием с дъждобран и да обуем гумени ботуши, въпреки че те също могат да изглеждат стилно. Прозрачните и винилови шлифери продължават да бъдат част от трендовете, така че сега е моментът да влязат в употреба, ако имаме някой под ръка. Можем да ги облечем върху любимия си тренчкот или върху елегантен костюм. По този начин ще си спестим носенето на чадър, ако отново сме го забравили в другата си дамска чанта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Удобните парки, дори и в oversize размери, също са подходящи за лошото време през пролетта, но за да се откроим в дъжда, избираме модели в по-наситени цветове. Ризите тип „яке“ също влизат в употреба, защото са перфектни за преходния период, особено ако не ни се носи кожено яке. Но пък и то ни спасява в дните, когато не е твърде студено, а не ни се облича палто. Елегантните класически боти пък могат да заместят обувките и кецовете, а любимите ботуши можем да носим с пролетни миди рокли.

Няма да забравим и за аксесоарите, защото шапките (барета, федора или bucket hat) предпазват прическата ни или прикриват липсата на такава. Големите топли шалове пък са подходящи за по-леките връхни дрехи. А ако имате нужда от нови дрехи и аксесоари, на mishmashfest.com винаги могат да се открият страхотни идеи.

 

6 стайлинг идеи как да комбинирате пола с пуловер през пролетта