Мода

7 шопинг находки от Mish Mash Fest, които да вземем с нас на плажа

Някои от нас вече се върнаха от любимото море, други тепърва си приготвят куфара

Някои от нас вече се върнаха от любимото море, други тепърва си приготвят куфара. Ето и 7 неща, които ние ще опаковаме с нас за следващата си почивка на морето.

Горнище на бански MARION

Носим това чаровно горнище не само на плажа, защото е чудесно за активни момичета и за всякакви летни спортове като сърф, стендъп падъл борд, а защо не и йога на плажа.

Ленена пола на флорален принт

Перфектна за разходки по плажа и коктейли в бара до него. Харесваме я с в комбинация с еспадрили и красиви морски залези.

Масло за тяло Vanilla Kiss

Богато масло, което се грижи кожата ни да е винаги мека и подхранена. Помага и при леки изгаряния, което го прави супер подходящо за след ден на плажа или до басейна.

Има още...


Мрежеста памучна чанта

Обожаваме мрежестите чанти, които ни пренасят в някое рибарско селце, а много харесваме това, че тази е с хастар и дори по-дребните ни вещи няма да изпаднат от нея. Задължително я взимаме за за пикник на плажа.

Порцеланова лъжица на рибки 

Обичаме плажа чист и се стараем да намалим максимално излишните отпадъци и пластмасови прибори. Затова се въоръжаваме с красива порцеланова лъжичка и казваме “не мерси, нося си”, когато сладоледаджията ни предложи такава за еднократна употреба.

Малък несесер на лястовички 

Побира дребни аксесоари и морски мечти. 

Обеци облачета

За онези следобеди, в които сякаш искаме да се слеем с небето и морските вълни.

5 свежи прически, перфектни за горещите летни дни