Мода

7 шопинг находки, с които да освежите пролетния капсулен гардероб

Мода

7 шопинг находки, с които да освежите пролетния капсулен гардероб

Сандали Zara

Въпреки че има някои изпитани във времето пролетни модели, които винаги присъстват в стайлинга ни година след година, се оказа, че ако направите една или две smart покупки на актуални неща от новите колекции, ще откриете ключа към това с лекота да освежите капсулния си гардероб. Дали ще е някакъв цвят, който не сте носили досега, нов силует при роклите или различен модел дънки, можем да кажем, че дяволът наистина е в детайлите. Точно затова днес ви показваме няколко шопинг находки, които се движат между класиката и тенденциите, за да направят стайлнга ви по-интересен напук на лошото време.

Започваме с коженото яке, което е онази дреха, без която не можем в преходните сезони като пролетта и есента. И въпреки че biker моделът е неизменна част от капсулния гардероб, тази пролет можете да изберете бомбър яке. Пак може да е кожено, но в една доста по-актуална кройка, която инфлуенсърите не спират да носят още от края на зимата. Допълваме го перфектно с карго панталон. Едно от онези неща от 90-те, което се завърна бляскаво и шармантно на модната сцена. Дотолкова, че може да се носи и с високи токчета и да е далеч по-елегантен, отколкото си представяте.

При обувките пък няма как да не отразим завръщането на големите платформи, особено при елегантните сандали, които освен това открихме в ярко розово. Един от най-актуалните цветове този сезон, с който лесно ще освежите гардероба си. Ако искате нещо, което моментално ще прикове вниманието, то със сигурност имате нужда от аксесоар в неонов цвят, особено ако това е чантата ви, а и вчера ви показахме колко ярки са моделите за следващите месеци.

След като плетената рокля беше тотален хит през зимата, сега я виждаме в една по-пролетна версия. Отново по тялото, отново в миди или макси дължина, отново открояваща всяка извивка, без значение от цветове и форми. Допълваме днешната селекция с широки slouchy дънки, които влизат в пряка конкуренция с карго панталона, но пък не пречи да ги имате и тях. И със сигурност ще стоят елегантно с риза в класическото бяло и синьо райе, която виждаме в доста различни версии тази пролет. А тя лесно се комбинира както в стайлинга за уикенда, така и в офис дрескода с някой класически костюм.

 

21 стайлинг идеи, които със сигурност ще пробваме през април