Мода

7 шопинг находки, вдъхновени от есенния стайлинг на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс и как да носим плетивата този сезон

7 шопинг находки, вдъхновени от есенния стайлинг на Кейт Мидълтън

Елек <a href="https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA-%D1%81-%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-p05802119.html?v1=311310097" target="_blank">Zara</a>

Въпреки че сме свикнали да виждаме принцесата на Уелс по-често с миди рокли или с костюми по време на официалните й визити, напоследък тя е добавила и плетивата в стайлинга си. Наскоро при посещението си в общностния център, който в момента подкрепя украинските бежанци, Кейт Мидълтън се появи в елегантен тоалет, включващ сив панталон, бяла риза и сив елек. Една комбинация, която всяка от нас може да приложи в работното си ежедневие. Харесахме и малките детайли като обеците с нежни перли, които дават фин блясък на този есенен стайлинг.

При друга своя поява принцесата на Уелс се открои с плетен сет в екрю на френската марка Sezane, включващ права миди пола и пуловер. Тя изглеждаше изключително изискано, като го беше съчетала с чифт стилето обувки в бежово. Тази нейна визия е поредното доказателство, че трябва да добавим поне един такъв комплект в гардероба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от  (@kate_middletonwardrobe)

Сетовете с поли са достатъчно меки (и удобни!), за да се носят през целия ден, като същевременно предлагат цялостен външен вид, който може да носим на различни места и по различни поводи. От една страна може да е по-небрежно в комбинация с кецове или кубинки, а от друга – елегантно с високи ботуши или токчета, както самата Кейт Мидълтън. Ако търсите алтернатива на роклите, то именно комплектите с плетени поли ще освежат есенния ви гардероб, особено за предстоящите празнични партита. 

 

Късото сако, с което лесно постигаме любимия френски шик