Мода

7 стайлинг идеи как да носим дънки в офиса

А защо не и вкъщи?

Докато някои продължават да си работят вкъщи, други вече се завръщат в офиса, но сякаш още е трудно да се разделим с по-небрежния си стайлинг, а не всички имат щастието да ходят всеки ден с дънки и кецове на работа. Затова пък често в корпоративната среда петък е моментът, в който – ако не кецове – поне може да извадите дънките си от гардероб. Така само на няколко часа разстояние от уикенда можете да работите с една идея по-безгрижна лекота в комфорта на тази любима дреха.

Първо е добре да отбележим, че дънките трябва да бъдат изчистени и семпли, т.е. без излишни прорези, бродерии и детайли, като цветовете могат да варират от светло през наситено мастиленосиньо до черно. По-голяма е свободата при моделите, които индивидуално всяка от вас може да съобрази с фигурата си.

За офис среда е подходящо да ги комбинирате с едноцветна поло блуза или тишърт и блейзър, който да бъде в по-неутрални тонове като сиво, кафяво, черно или тъмносиньо. Харесваме и комбинацията от бяла риза и черно кожено яке. За да освежите цялостния аутфит, може да добавите цветно фишу или няколко фини колиета.

Елегантността на дънките ще допълните, като вместо кецове сложите удобни лоуфъри, боти на удобен ток или високи токчета. Чантата също е добре да бъде в синхрон с усещането за работещото момиче, което в петък просто е заменило полата и панталона с любимите си дънки.

 

5 бижута, с които ще дадете завършеност на всеки тоалет