Мода

7 стайлинг идеи как да носим по-елегантно дългия пухкав елек

Добра инвестиция

Сигурно сте забелязали неговото силно присъствие из витрините тази есен. Дълъг, капитониран и в най-различни цветове, пухкавият елек е сред нещата, които и ние се изкушихме да добавим в гардероба си. Защото можем да го носим дори в работното си ежедневие върху блейзър и панталон и съвсем не е нужно да посягаме към него само през уикенда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от PowderStories (@powderstories)

Периодът между есента и зимата, когато температурите не са толкова ниски, е перфектен за тази дреха, която може да се комбинира и с по-дебел пуловер и дънки, а защо не и с миди рокля и елегантни боти. Особено ако е в неутрален цвят – екрю, бежово, каки или черно. Но пък ако откриете модел в ярък цвят, не се колебайте да освежите стайлинга си именно с такъв.

Но има още една причина да инвестираме в този елек и тя е, че в зимните месеци той може да се носи както под палто, така и върху него, зависи от кройката и дължината им. По този начин ще ви бъде още по-топло и уютно, без това да е за сметка на елегантността. Затова избирайки елека, може би е добре да съобразите цвета му с палтото, което вече имате.

 

Как обличането сутрин да бъде по-бързо и лесно?