Мода

7 стайлинг идеи, които да пробвате този уикенд

Какво ще носим?

7 стайлинг идеи, които да пробвате този уикенд

Рокля Plamenna Fashion Boutique от mishmashfest.com, 99,99 лв.

За разлика от предния, този уикенд се очертава слънчев и подходящ за разходки. Имаме не един, а цели два дни, в които да носим любимите си дънки и да ги комбинираме с тишърт и кожено яке, а защо не и с някой фин пуловер, което пък ще ни спести  слагането на връхна дреха. Въпреки че точно сега е моментът за пролетните якета от деним, спортните бомбъри и парките, които да изместят елегантния блейзър от неговата седмична мисия.

Можете да замените дънките с панталон, ако в него бихте се чувствали по-удобно, който пък в комбинация с фин пуловер и тренчкот ще бъде перфектен за постигането на често търсения като ефект небрежен шик.

В единия от дните, особено ако ще ходите на брънч с приятелки или на разходка в парка, можете да си сложете миди или макси пола, която можете да съчетаете с пуловер или суитшърт и маратонки, дори и ако полата всъщност е рокля (открихме и няколко шопинг находки на mishmashfest.com). 

И си купете свежи цветя, които ще бъдат най-пролетния аксесоар към стайлинга ви за уикенда, а след това благодарение на тях домът ви ще ухае свежо и ароматно през идващата седмица. 

 

12 блузи, които ще освежат пролетния ви стайлинг