Мода

7 стайлинг идеи с любимите дънки на французойките

И с какво ги комбинират?

Въпреки че Франция въвежда поредни ограничителни мерки, дънките са дрехите, които тези стилни момичета носят дори и вкъщи. И ако трябва да търсим отговор на въпроса кои са любимите им, то той се крие в моделите, които са отвъд сезоните и тенденциите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sabina Socol (@sabinasocol)

Макар че класическите mom jeans продължават да са модерни, а сред тенденциите се завърнаха и дънките с много широки крачоли (подобно на широките панталони), французойките биха избрали модел, който ще остане за дълго в гардероба им.

Това потвърждава и основателката на френската модна марка Sezane – Морган Сезалори пред Who What Wear. Потвърждават го и Инстаграм постовете на любимите ни парижанки Жан Дамас и Леа Сфез, които най-често виждаме с класически деним с прави крачоли или така наречения straight силует.

Освен че е базов модел, този тип дънки лесно се комбинира с различни неща от гардероба ни, въпреки че и тук бихме потърсили вдъхновение от французойките, които го съчетават с къса цветна жилетка, някоя романтична блуза за по-топлите дни или с тишърт, блейзър и мокасини през работната седмица. Така че, ако се чудите в какви дънки да инвестирате тази пролет, това е една добра идея за капсулния ви гардероб. А ако имате нужда от някой стилен аксесоар като красиво бижу, винаги можете да посетите mishmashfest.com, където ви очакват хиляди идеи. 

 

7 сака, които са перфектни за любимите ви дънки