Мода

7 стайлинг идеи, в които костюмът и тениската са перфектната комбина

Една добра алтернатива на ризата

7 стайлинг идеи, в които костюмът и тениската са перфектната комбина

Тишърт Кръгче от mishmashfest.com, 40 лв.

Въпреки че в момента, в който заменим ризата с тениска, комбинацията с костюм става малко по-небрежна, това не означава, че не можем да отидем с нея в офиса, а защо не и на някакво по-специално събитие (надяваме се скоро да има повече такива), което не изисква официална рокля. Подходящо за настъпващите топли дни е съчетанието от тениска с щампа, цветен костюм и кецове, което е много подходящо за casual friday или за уикенда.

Ако сложим семпъл едноцветен модел под сакото, може да се получи минималистична комбинация, която можем да носим и на токчета, особено ако сакото и панталонът са в неутрални тонове като сиво, черно или бежово. Това се отнася и до костюмите, при които долната част е от пола вместо панталон. Много стилно би било и ако тениската бъде в същия тон или близък до него, за да получи една изискана монохромна визия.

Тениската ни дава комфорт в онези стайлинг идеи, в които искаме да носим сакото затворено, а защо не и с колан на талията, за да я подчертаем. Тогава често се създава идеята, че не носим нищо отдолу, което е подходяща комбинация за някоя вечер, в която не ни се носи рокля или стандартното съчетание от дънки и топ. Тук допълнителен блясък биха придали и всякакви макси аксесоари като обеци, гривни и колиета, като за нови шопинг находки можете да погледнете и на mishmashfest.com

 

5 стайлинг идеи как да носим офис панталона, без да изглежда скучно