Мода

7 стилни тоалета, подходящи за коледно парти в офиса

Когато търсим малко небрежност, но и малко повече блясък

7 стилни тоалета, подходящи за коледно парти в офиса

Снимка: The Style Stalker

Събиранията с колеги преди празниците преминават по различен начин и на различни места. Често обаче се чудим какво да облечем, когато искаме да се чувстваме стилни и празнични, но все пак отчасти да изглеждаме и професионално. Коледното парти в офиса ни дава възможност да покажем на колегите си друга своя страна и да оставим впечатление на тези, с които може би нямаме досег всеки ден. Независимо дали работим за корпоративна компания, или в по-модерен офис, струва си да се облечем в съответствие с цялостната атмосфера на партито. Но след като имаме някаква отправна точка, може лесно да комбинираме по-класически неща с нещо по-бляскаво, дори и само като аксесоари.

Миналата седмица ви показахме как полите с пайети са must have този сезон. Така че избираме една такава – може да е в мини или миди дължина, като добавяме семпъл пуловер, бяла риза или бял тишърт. Завършваме с токчета и сме готови за коледното парти в офиса. Ако не обичате поли, ще откриете и панталони с пайети или пък такива от изкуствена кожа в сребристо или златисто. Те са добра алтернатива за не толкова формален парти дрескод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Дрехите с анималистичен принт също са вариант, защото се открояват с нещо едноцветно, без да са твърде бляскави. При тях shine ефектът може да се получи с някое по-голямо бижу. Полата от сатен в комбинация с пуловер или жилетка също е много подходящ тоалет за този случай – хем елегантно, хем не толкова официално.

Роклите от сатен също влизат в списъка с идеи, като върху тях може да се сложи блейзър или кожено яке, а ако не ни се носят токчета, обуваме чифт елегантни Mary Jane. Но пък ако атмосферата и дрескода позволяват, всяка рокля с пайети би била лесен избор точно в този момент.

Дънки с парти топ или елегантен елек също е добра идея, като тук токчета или ботуши на ток биха допълнили перфектно стайлинга заедно с чифт макси обеци. А ако имате малка черна рокля, може да добавите върху нея цветен обемен блейзър и високи ботуши и така да покажете своята парти визия.

 

15 парти рокли от Zara и H&M, с които ще блестим този сезон