Мода

7 типа якета за стилна пролет

Вече можем да приберем дебелите якета и палта дълбоко в гардероба си.

7 типа якета за стилна пролет

Соня Лисън е видяна да носи черни слънчеви очила Celine Triomphe, черен топ от Edited, бледозелено бомбър яке от Lala Berlin, панталон на черно и бяло райе от H&M, бели високи маратонки от Celine и розова чанта Miu Miu Wander Matelasse Hobo през май 03, 2022 г. в Берлин, Германия. (Снимка от Jeremy Moeller/Getty Images)

Вече можем да приберем дебелите якета и палта дълбоко в гардероба си, за да освободим място за новите пролетни тенденции. Що се отнася до връхните дрехи, те стават по-леки, по-ефирни и много по-цветни, отколкото през зимата.

В допълнение към абсолютните класики като блейзъри, тренчове и дънкови якета, които винаги са на мода, сега се добавят и няколко нови, готини модни тенденции. Какво ще кажете например за кожено палто или ватирано яке, които не само изглеждат абсолютно непринудено, но и осигуряват допълнителна порция топлина в по-дладните пролетни дни? Ако все още не сте сигурни в кое яке трябва да инвестирате сега - или кое може би отново да извадите от гардероба си - тук ще ви покажем нашите любими пролетни якета за 2024 г. Разгледайте предложенията ни в галерията.