Мода

8 тоалета + 1 тренд, който ще направи летните ви дни по-цветни

Мода

Освен ярките цветове, които са превзели витрините на магазините, по тях се открояват и не по-малко впечатляващи принтове. Отстрани ни изглеждат страхотно, но в момента, в който си помислим дали бихме могли да включим в ежедневния си стайлинг, сме готови да ги подминем. Често не ни достига смелост да носим по-често нетрадиционни принтове, извън райетата и точките, а те лесно и бързо биха освежили стайлинга ни. Особено през лятото, когато искаме повече свежест в гардероба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Затова днес ви показваме колко лесно можете да се престрашите да посегнете към тях благодарение на един от трендовете за лятото, а именно – носенето на сетове в един и същи принт. Това може да е дълъг панталон с къс топ и риза, може да е късо сако с мини пола или панталонки, може да е дълга пола с блуза или топ... Има толкова различни и интересни варианти. По този начин няма да се чудите как да съчетаете някой принт, особено ако е по-абстрактен, а просто го използвате за цялостния аутфит. А в зависимост от модела – дали е по-елегантен или по-небрежен, с такъв тоалет можете да ходите на плаж, да обикаляте любими точки по света и дори да отидете на сватба.

Аксесоарите могат да бъдат напълно неутрални т.е. да изберете чанта или обувки в бяло, бежово, кафяво или черно, но пък далеч по-интересно ще се получи, ако те са в ярки тонове. Разбира се, съобразени с цветовете на самия принт, като единият вариант да е в синхрон с тях, а другият – да бъдат напълно контрастни. И не забравяйте бижутата или аксесоарите за коса, които ще добавят нотки блясък и финален завършек на тоалета ви.

 

Най-елегантният аксесоар, който подхожда на всеки тоалет