Мода

9 неща, с които лесно и бързо ще обновим летния си гардероб

Мода

Когато става въпрос за обновяване на летния гардероб, винаги сме вярвали, че правилната формула е по-малкото е повече. Защо да прекарваме толкова време в трупане на излишни дрехи, когато всичко, от което се нуждаем, са няколко добре подбрани неща. Още повече, че винаги има и нещо старо, което е останало неносено, особено през последните две години. Но сега се завръщаме към реалността, което ни дава повод да бъдем малко по-смели в шопинга. И все пак не гоним количество, а качество и модели, които ще подхождат на личния ни стил.

От една страна можете да експериментираме с нещо по-интересно, което не сте пробвали досега. Например ризата с къси ръкави, която ще изглежда добре както върху бял потник и дънки, така и с бански на плажа. Сетовете от по две части, независимо дали са топ и панталон или блуза пола, са много добър вариант, особено ако харесвате цветните принтове и не знаете с какво да ги съчетавате. Този сезон сред тенденциите се открояват мини полите. Не всички можем да си позволим да ги носим, но ако сте в добра форма, то не се колебайте да инвестирате в някой интересен асиметричен модел.

От друга страна можете да заложите на малко по-класически неща, които обаче също са тренди. Тук веднага добавяме цветния деним (може да е в някой нежен пастелен цвят) и широките панталони като една добра алтернатива на дънките. Но бермудите също са опция, особено онези елегантните, които могат да се комбинират със сако и бързо се превръщат в перфектния летен костюм. Няма как да минем и без някоя красива дълга рокля от лен, по-изчистена или в нежен принт, към която добавяме сандали на равна платформа. Последният детайл са цветните шноли, които си присвояваме от възраждането на някои аксесоари от 90-те. А какви находки сме ви подбрали днес, вижте в галерията ни!

 

12 стайлинг идеи с дънковото яке, което отново е време да извадим от гардероба си