Мода

9 стайлинг идеи как да носим деним с деним

Когато джинсите имат своя най-добър съюзник

Въпреки че ни се иска вече да захвърлим якетата, шлиферите и плътните ризи, времето навън още не ни позволява да останем само по тишърт. Затова решихме да видим какво се получава, когато към любимите си дънки добавим горна част от деним и открихме 9 начина, с които тази комбинация да ни стане още по-любима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Обикновено най-добро би било съчетанието, ако двете части са в един тон, независимо дали е яке, или риза, въпреки че във втория случай тя може да е в малко по-светъл нюанс. Можете да си осигурите и тройна доза деним, ако наслагате към дънките и риза, и яке, а в този случай ви препоръчваме поне едно от тях да бъде в малко по-различен цвят за лек контраст в аутфита.

Ако преди няколко години хит бяха дългите oversize якета, то сега виждаме тяхната противоположност с модели, които са в синхрон с кроп топовете. Това пък ги прави перфектни за комбиниране с дънки с висока талия, които са не по-малко актуални.

А какво да носите под якето ли? Семпъл бял тишърт, едноцветна риза или фина поло блуза в неутрален тон биха били най-елегантният финален щрих към двойния деним. Не забравяйте и аксесоарите, сред които и цветните бижута, а ако още нямате такива, можете да откриете страхотни и много свежи модели на mishmashfest.com.

 

Дизайнерите, които превръщат изкуството в мода