Мода

9 стайлинг идеи за тази седмица

Капсулният гардероб в действие

9 стайлинг идеи за тази седмица

Рокля Plamenna Fashion Boutique от mishmashfest.com, 69,99 лв.

И тази работна седмица ще бъде по-кратка, но затова пък ще я наситим с много елегантност. Семпла и минималистична. Изваждаме от гардероба си всички basic неща, които ще ни помогнат да го постигнем с лекота, защото понякога няма по-стилна комбинация от бял тишърт и блейзър в пастелни нюанси. Това бихме казали и за риза в светлокоралово или светлосиньо, съчетана с бежов панталон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur)

Отново ви показваме колко елегантни са светлите костюми и дори офис дрескодът да не ги изисква, ние бихме ги носили дори и през уикендите с любимите си кецове. Да, в тези семпли стайлинг идеи, главна роля биха могли да играят аксесоарите.

Към белия тишърт бихте могли да добавите малък цветен шал или фино колие, макси размерите в бижутата оставете по-скоро за обеците си, а кожената чанта можете да замените с летен модел от юта или бамбук (ние откриваме своите находки на mishmashfest.com). На удобството заложете и при обувките, защото няма нужда да са ултра високи токчетата, за да бъдете в крак с времето и тенденциите.

 

9 стайлинг идеи, които ще ви накарат да се влюбите в ярките принтове