Мода

Армавени Стоянова: силата на авторските бижута

Възприемам нейните бижута като перфектното обяснение в любов и мисля, че всяко романтично момиче би оценило творенията й по същия начин.

Армавени Стоянова: силата на авторските бижута

Всеки, който се докосне до творчеството на Армавени Стоянова, остава изумен от лекотата и светлината, които струят от нейните невероятни бижута. Характерни със своята изчистена линия и романтично послание, те имат способността да сближават и подчертават връзките между хората.

Харесвам нейния начин да се заиграва с фините детайли и да извежда на преден план нашата романтична същност, избягайки излишната помпозност, характерна за днешната действителност. Всичко, което излиза от ръцете на авторката, е изключително красиво, нежно и много вълнуващо. Всяко бижу е равносилно на обяснение в любов, напълно способно да докосне сърцето на любимия човек.

Вече няколко години следя всички колекции на Армавени и не мога да не споделя възхищението си от нейната способност да не изневерява на стила си, без да губи способност да изненадва и да ни предлага нещо ново и различно.

Лично аз възприемам нейните бижута като перфектното обяснение в любов и мисля, че всяко романтично момиче би оценило творенията й по същия начин.

Предлагам ви да разгледате фрагменти от нейните последни колекции – Forever и Cherry Blossom и да се уверите сами.