Мода

Аз танцувам в снега: моят парти тоалет за петък вечер

Удобен, бляскав и секси е той за миговете на дансинга в любимия ми клуб

Аз танцувам в снега: моят парти тоалет за петък вечер

Снимки: Марияна Петрова/ mamuri photography

Лятото е лесно. Слагаш едни къси дънкови панталонки върху банския или ефирна рокля, и кецове, и тичаш към плажа към поредната гореща нощ под звездите. Е, защо пък в студените и снежни дни да е сложно? Малко по-облечени сме, но може да ни е също толкова удобно, свободно и по детски безгрижно.

Обикновено посягам към дънки, тишърт, някакво бижу и боти на висок ток. Сега обаче реших да изляза от зоната си на комфорт и да разбера дали пък с рокля, напук на ниските температури навън, няма да ми е по-леко и фриволно. А и да я извадя тази женственост малко на показ най-после.

Затова грабнах една блясква парти рокля, с гол гръб, разбира се, и сложих палто с косъм отгоре, за да се чувствам на топло по пътя към любимия си клуб, а и така мога да потанцувам по снега. Още една причина да заменя високите токчета с кубинки. Защото понякога в този клуб може да се окаже, че не е толкова забавно, колкото очаквам, а нощта е млада и още толкова клубове са само на ръка разстояние от мен. Let's dance!

Аутфит: рокля и палто Molly Bracken, очила Le Specs, всичко от магазин Collective/ Paradise Center (етаж 1) в София, Burgas Galleria, Grand Mall Varna и Mall Plovdiv (етаж 1)

С подкрепата на FF Group