Мода

Белите дънки са хит тази есен и тези 15 стайлинг идеи го доказват

Малка доза петъчно вдъхновение

Белите дънки са хит тази есен и тези 15 стайлинг идеи го доказват

Снимка: Instagram @anoukyve

Кой казва, че белите дънки не могат да се носят през есента? Със сигурност не и ние! През пролетта и лятото те са сред основните неща в капсулния гардероб на всяко момиче, защото чудесно се съчетават с любимите ни тениски, ефирните ни ризи и други цветни летни блузи. Но през студените месеци сякаш по-трудно им намираме място в стайлинга си, а се оказва, че с тях могат да се постигнат елегантни комбинации, които са подходящи и за уикенда, и за работната седмица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Наистина белите дънки, които могат да са по-скоро в нюанс на екрю, могат да създадат добър контраст с тъмните ни якета, палта или ботуши, които сме свикнали да носим след края на лятото. Освен това допълват перфектно класическите есенни тонове като бежово, кафяво, сиво и черно. Но пък може да се осмелите за цялостен тоалет в светли нюанси. Просто трябва да изберете тези, които се различават леко, за да постигнете добър външен вид. Те са подходящи и за балансиране на ярките тонове и можете да видите колко елегантно стоят с актуалното зелено например, дори и под формата на карго панталон, който е must have тази есен.

С какво още лесно могат да се съчетаят? С вълнено палто в цвят каки или карамел, ​​чифт цветни маратонки и актуалния отново пуловер на райе. Следователно има множество възможности, които ни дават белите дънки, дори и през есента. Само ни трябва малко вдъхновение и ние ви го даваме днес със селекцията ни от стайлинг идеи и шопинг находки.

 

7 цвята, с които сме сигурни, че винаги ще изглеждаме изискано