Мода

Ботуши през лятото? Да, ако са точно тези!

Мода

Ботуши през лятото? Да, ако са точно тези!

Снимки: The Style Stalker

Едно от най-хубавите неща на лятото са онези музикални фестивали, в които не само се наслаждаваме на любимите си изпълнители, но и старателно избираме тоалета си, с който ще танцуваме безгрижно под звездите. След две години пауза един от най-популярните фестивали в САЩ – Coachella, който по традиция се провежда през април, отново събра най-големите звезди и знаменитости на едно място и отново ни даде огромна доза модно вдъхновение. Защото по нашите ширини тепърва започват музикалните уикенди и вече обмисляме с какво да направим стайлинга си по-отличителен.

Традицията повелява в него да има каубойски ботуши, защото терените обикновено не са особено благоприятни за стъпала на открито. Напоследък бяхме позабравили за тях, но ето, че те отново са актуални и все още са неотменна част от онзи бохо шик, към който винаги се връщаме през лятото. Не по-малко ни вдъхновяват и знаменитости като Гуен Стефани, Дуа Липа и Елза Хоск, които ни показват как точно можем да ги носим и с какво да ги съчетаваме.

Защото идеята за ботуши през лятото не звучи много добре, но каубойските могат да освежат лесно някоя мини рокля, миди пола или онези шорти от деним, които обичаме да носим на парти, най-вече когато навън е толкова дъждовно, както е напоследък. Така че си заслужава да имате едни в гардероба си, защото не се знае къде и кога ще се осмелите да ги разходите!

 

Най-романтичният бански, който можете да имате това лятою