Мода

Цветовете, които ще създадат шедьовър от всяка парти визия

Коледа и Нова година наближават и съвсем естествено ни обзема празнично настроение.

Коледа и Нова година наближават и естествено ни обзема празнично настроение. Макар сезонът да е доста студен, в душата ни е празник, както и дрехите, които ще носим и ще обичаме целия декември. Ако вече се чудите какво да облечете на празниците и преди да пристъпите към закупуване на даден моден артикул, ви предлагаме  да сверите часовниците си с най-актуалните цветове за парти визия.

Тази година не залагаме на изтъркани клишета като червеното, а влизаме директно в празничното настроение със спомена от по-топлите дни и нюанси.

Есенно зелено - нефритът в роклята

Цветовете, които ще създадат шедьовър от всяка парти визия

Тази рокля, решена в студената гама, създава всичко друго, но не и хладно усещане. Ярките цветове силно контрастират на ниските температури, а зеленото носи усещането за отминалата есен с тъмните листа на дърветата, напоени от дъжда - буквално приковава погледа и отваря нови хоризонти за парти визията. Земният тон създава и усещане за стабилност в турболентно време и вдъхва живот на празничния тоалет.

Цветовете, които ще създадат шедьовър от всяка парти визия

В ръцете си държа и Nokia C32, решена в същия цвят за перфектното съчетание с тоалета. Този телефон не е просто слушалка, той преосмисля възможностите на смартфоните и дава възможност за висококачествени снимки благодарение на своята 50 MP камера. Освен това е елегантен, красив и изглежда толкова добре, колкото и снимките, които прави. Предлага се в 6 и 128 GB.

Харесвам усещането за природа в предметите, които ме заобикалят, и телефонът не прави изключение. Искам да усещам свежестта на живите, вечнозелени дървета дори когато просто разговарям с приятелка. Nokia C32 ми позволява да се "заземя", да постигна покой и заради цвета си, защото знам, че допълва визията ми - телефон, създаден с вкус, който придава финес.  

Плажно розово - лятото с нашите ръце

Цветовете, които ще създадат шедьовър от всяка парти визия

 

На всички ни се иска да запазим лятото по-дълго, ако не около нас, то поне вътре в нас. Тенденцията Barbie core се очерта доста ясно тази година, така че е съвсем нормално розовото да присъства и в парти визията ни за Коледа или Нова година. Роклята, която нося, създава повече настроение от всичко друго в гардероба ми и отлично се съчетава с другата цветова версия на Nokia C32. Моделът ми харесва дори повече, защото, когато го погледнеш, омекотява душата и създава усещане за топлина, уют и чиста любов. Всичко, което ни трябва около празниците.

Розовото е особена философия, която не всеки разбира. А Nokia C32, който работи с операционна система Android 13, е гаранция не само за издръжливост и дълголетие, но и за разбиране на философията на цвета. Като човек, който непрекъснато снима и борави с голям обем от информация, наличните в него 64 GB памет са ми достатъчни. Харесвам свежия му дизайн и толкова момичешкото излъчване, което лесно бих могла да съчетая с всичко в гардероба си.

Цветовете, които ще създадат шедьовър от всяка парти визия

Цветовете винаги имат значение, особено в празничните дни. Затова не пренебрегвайте избора на правилните цветове за своята парти визия. И не забравяйте, че снимките са онова, което ни остава след края, за да събужда у нас спомена за преживяната празнична нощ и има голямо значение с какво ги правим.