Мода

Да, коледният пуловер може да бъде модерен с тези 10 шопинг находки

Класика, без която не можем

Остават точно две седмици до Коледа и колкото и понякога да извръщаме поглед от коледните пуловери (е, някои го заслужават), то рано или късно се озоваваме с един такъв в ръце – дали за себе си или за подарък. Има как обаче да изглеждат стилно, още повече, че тази година отбелязваме забележимо завръщане на жакардовия пуловер с различни плетки и цветове. Така че днес се опитваме да намерим подходящия модел със селекцията ни от шопинг находки.

Смята се, че традицията с коледните пуловери датира от XIX век в Англия и все още запазва своята чар, а феновете на коледните празници са готови да ги носят през целия декември. Истината е, че някои модели могат да се носят по много поводи: за ски ваканция, гледане на коледен филм, потапяне в празничната атмосфера, за шопинг за подаръци и за срещи у дома с приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Затова посягаме към класическите цветове – червено, зелено и екрю, като жакардовата плетка допринася за коледния дух, дори и да липсват надписи и принтове. И все пак няколко звезди, камъчета, еленчета и всякакви интерпретации на традициите около този празник винаги носят добавена стойност, както и повече настроение. Не без значение е и как бихме стилизирали един такъв пуловер, като може да заменим дънките с елегантен панталон или пък пола (защо не от пайети, за да е още по-празничен стайлингът). Така че има защо да добавим в гардероба си или в този на някой близък коледния дух по един елегантен и все пак доста традиционен начин.

 

10 парти визии в червено и зелено