Мода

Да поиграем на карти с Louis Vuitton!

Основни акценти от Resort 2021

Креативните директори на големите модни къщи не спират да ни показват, че по време на изолацията съвсем не са спирали да творят и независимо от рецесията и епидемията, те ни показват, че мода ще има. Прави го и Никола Гескиер, който е начело на френския бранд Louis Vuitton, за да представи колекция Resort 2021. След като Пиерпаоло Пичоли сам засне новите си модели, а Бушра Джарар покани снимачния екип в дома си, сега известната френска марка ни пренася в парижката си централа. Да, има нещо положително в цялата ситуация, а именно, че модата сякаш става по-интимна, по-лична и по-достъпна.

Гескиер неслучайно избира офис средата за фотосесията на колекцията, защото иска да представи своята носталгия, но и тази на много други към нея, защото много хора по света продължават да работят от домовете си.

В колекцията дизайнерът миксира силуети от 80-те с големи викториански яки и удобни карго панталони. Райето преминава като основен принт в различните модели, докато при аксесоарите Гескиер комбинира известния монограм на Louis Vuitton с различни символи от карти за игра (самият той и до днес обича игрите с тях). Те се открояват като цветни детайли не само върху чантите, но при някои от роклите в колекцията, за да ни носят послания за любов, забавление и малко повече радост в ежедневието ни.

 

Летен хедонизъм от Lanvin с Resort 2021