Мода

Днес носим: Червено, с „аромат“ на цъфнали бадеми

Да се докоснеш до магията на Ван Гог!

Още когато видях за първи път колекцията на FREYWILLE, вдъхновена от легендарния холандски художник Ван Гог, знаех, че искам точно тези модели от серията L'Amandier Rouge Eclat – в червено и с малки изящни цветя, които напомнят на цъфнали японски вишни.

И не е случайно, защото те са препратка към картината му „Бадемов цвят“, която той рисува по време на престоя си във Франция. Всеки детайл от нея носи усещане за пробуждане и за надежда, а влиянието на японското изкуство се долавя в изяществото на нарисуваните клони. “Времето тук е променливо, често е ветровито с бурни небеса, но бадемите започват да цъфтят навсякъде”, пише Ван Гог през 1888-а.

Сега, 130 години по-късно, слагам най-френската барета, в червено, разбира се, райе и деним и тези изящни украшения, които всяко момиче със сигурност би искало да притежава. От малките обеци, които проблясват между косите, колието, което всички ще забележат и гривните, в които ще се влюбят, до онзи пръстен, който носи обещание за любов. И магия. Магията на Ван Гог!

С подкрепата на FREYWILLE