Мода

Две класики в един тоалет за безупречен стил

Черно сако, бяла тениска… И това е!

Две класики в един тоалет за безупречен стил

Снимка: Instagram @anoukyve

Често стилът се крие в най-семплите неща в гардероба ни. Поредното доказателство е комбинацията от бяла тениска и черно сако – две основи, които всяка от нас притежава под една или друга форма. Най-добре е тениската да бъде абсолютно изчистена или с много фин надпис, докато при сакото вариантите могат да бъдат много повече.

Например тишърт, карго панталон и кожен блейзър е съчетание, което може да се носи всеки ден, особено сега през топлата есен. Дънките могат да се комбинират с тениска, късо сако в стил Chanel, за което скоро писахме, и кецове -–малко по-небрежно, но отново изключително стилен цялостен тоалет. Като цяло късите сака са много актуални този сезон, а през зимните месеци те могат да се напластяват много лесно под обемните палта и якета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Бялата тениска и черното сако наистина работят в една безупречна модна синергия, която изглежда супер шик и отново напомня за стила на французойките. Предимството при нея е, че за долна част наистина може да добавяме както дънки и елегантни панталони, така и мини или миди поли, и дори кожени бермуди или пък защо не и спортни джогинг панталони. Към тениската може да се добави и колие за малко блясък в стайлинга, но пък ако заложим на обеци, ще го направят по по-деликатен и фин начин.

 

17 къси жилетки за по-елегантен есенен стайлинг