Мода

Двойното щастие на един цветен деним

Как да го носим през пролетта?

Докато правихме тези снимки и търсехме едно от онези малки цветни петна в града, които можем да вкараме в кадър, се замислих как повечето хора, с които се разминавахме, бяха облечени в тъмни или неутрални тонове – сиво, черно, кафяво, бежово, маслено зелено. Дори и през пролетта, когато се очаква, че започваме да обновяваме гардероба си с по-свежи неща, рядко виждам по-ярки и смели аутфити из улиците. Отивайки преди това в магазина на Calvin Klein, откъдето исках да избера дрехи, бях решила да заложа на техния класически деним, на неща, с които най-често свързваме тази марка.

Сърцето ми обаче се усмихна широко като видя, че има и цветен деним, и то в това ярко розово, което дори и ние, Момичетата, не си позволяваме да носим толкова често, а трябва. Затова реших да направя това розово щастие двойно и освен дънките, грабнах и якето в същия цвят.

Винаги съм харесвала комбинацията denim on denim, макар че понякога е трудно постижима, ако денимът е в различни нюанси, но ето че сега бях сигурна, че няма да сбъркам.

Тази цветност обаче реших да балансирам със семпъл бял топ Calvin Klein Jeans, който е боди и е много подходящ точно за този mom jeans силует на дънките. Кецовете избрах също да бъдат в неутрален цвят, но затова пък моята розова шапка GRL power си дойде точно на мястото. В онова цветно петно от града, където забравих, че останалата част от него е сива и често мрачна, дори и през пролетта. Затова пък аз намерих перфектния начин „да я оцветя“!

Аутфит: Дънки, яке и боди Calvin Klein, шапка и кецове архив на стилиста

 

С подкрепата на Calvin Klein