Мода

Дженифър Лопес и тайната на издължения и елегантен силует

Отново модно вдъхновение от Джей Ло

Дженифър Лопес и тайната на издължения и елегантен силует

Снимка: Pierre Suu/GC Images

Миналата година ви показахме бляскавото завръщане на обувките с висок ток и платформа, които се появиха под светлините на прожекторите благодарение на Versace и Valentino. Те се превърнаха в тотален must have, но със сигурност можем да кажем това и в сегашно време, защото ще продължат да бъдат изключително актуални и през тази година.

Поредното доказателство беше появата на Дженифър Лопес на път за участието си в шоуто на Джими Кимъл. Тя се открои с елегантна визия в бяло, дело на Valentino и с чанта Hermès, като нямаше как да не забележим обувките на платформа, които допринасяха за издължения силует на актрисата, защото високият ток и няколкото сантиметра отгоре винаги са работеща формула за елегантност и женственост.

Това е причината да виждаме Джей Ло често именно с такъв тип обувки. Забелязахме го и през юли 2022 година по време на медения й месец с Бен Афлек в Париж. Въпреки че там се появи и с не по-малко модерните балерини, характерни за стила на французойките, все пак повече залагаше на обувките с платформа.

Включително и докато младоженците отиваха в ресторант за романтична вечеря. Вярна на стила си, певицата беше избрала визия с ала 70-те, състояща се от дънки с разкрояващи се крачоли, които беше комбинирала с чифт розови кадифени обувки на Dolce & Gabbana.

Именно в Париж Лопес се появи със същите бели сандали на Valentino, които тогава беше съчетала отново с дънки и елегантна бяла риза. С това пък ни показва, че този тип обувки лесно можем да носим както с деним, така и с рокля и дълго палто. 

Онази вечер Джей Ло блесна и на холивудската премиера на Shotgun Wedding, където на червения килим се открои с прозрачна бежова рокля, украсена с кристали и с жълта панделка, вързана около кръста – от колекцията висша мода на Valentino. Тя беше допълнила тоалета с диамантени обеци и гривни и отново беше с обувки с платформа, затвърждавайки своя любим стил.

 

10 шопинг находки, вдъхновени от червения тоалет на Дженифър Лопес