Мода

Градски пейзажи с модно east coast вдъхновение

Позабравили сме усещането какво е да стоиш на ученическата или университетската скамейка, но пък това съвсем не ни пречи да харесваме колежанския preppy стил, който е сред водещите тенденции за сезон есен/зима 2022. Той е едно от основните вдъхновения и в новата колекция на Tommy Hilfiger, в която американската модна къща продължава да реинтерпретира своите класически визии.

В нея обаче веднага се откроява новото монограмно лого, което виждаме под формата на принт както върху част от дрехите, така и при аксесоарите. И на нас толкова ни хареса, че решихме да ви покажем дамски тоалет, в който изцяло сме облечени в него. От широкия панталон през полото до суитшърта и шапката – монограмът на марката прави есенния ни стайлинг толкова отличителен, че да се открои веднага на фона на градските пейзажи, които невинаги са толкова фотогенични. Но все пак София си има своите красиви кътчета, които да се превърнат в перфектния фон на емблематичната за Tommy Hilfiger комбинация от цветове – бяло, червено и синьо.

Тук обаче виждаме и как могат да се комбинират ефирни с по-плътни материи, за да се получи едно стилно напластяване на дрехи, което в студените месеци е неизбежно, но пък може да бъде направено доста стилно. Особено когато имаме както базисни модели, така и малко по-дръзки като тези с монограма.

При моделите от мъжката колекция Tommy Hilfiger също прави реверанс към легендарните preppy тоалети от миналото си. Ризи, блейзъри, бомбър якета и плетени жилетки са сред ключовите модели за сезона. Едва ли можем да си представим нещо по-класическо от дънки, поло шърт и суитшърт, когато става въпроси за класически Tommy стайлинг, особено при мъжете, които се доверяват на бранда. При обувките акцентът е върху адаптирането с лекота и елегантност от дома към офиса. Съвременният поглед към колежанската естетика предлага изтънчена колекция от най-необходимите аксесоари и обувки за сезона. Така че дори и най-небрежния тоалет да изглежда изискано.

С подкрепата на Tommy Hilfiger