Мода

Ирина Шейк и ретро коженото яке, което всички носят

Още един завърнал се тренд

Ирина Шейк и ретро коженото яке, което всички носят

Снимка: The Style Stalker

Седмицата на модата в Париж е в разгара си и докато дефилетата се редят едно след друго, Ирина Шейк бе видяна из улиците на френската столица в небрежен тоалет, който с удоволствие ще копираме тази пролет. За да се противопостави на постоянно променящите се температури, моделът заложи не на една, а на две връхни дрехи.

Нещо повече – вместо тренчкотът да завършва стайлинга, той се оказа само средство за напластяване и върху него Ирина Шейк беше сложила късо кожено яке. Но не класическо и черно, а кафяво, в oversize размер и с винтидж ефект. Модел, който вече видяхме стилизиран по различен начин от доста инфлуенсъри. Така че точно това яке се налага като must have връхната дреха за новия сезон.

Още повече, че то може да се комбинира както с дънки и пуловер, така и в случая на Шейк с къси панталони, пуловер с поло яка и боти в каубойски стил. Якето затвърждава и още една тенденция за пролетта, а именно дрехи и аксесоари, вдъхновени от мото спортовете на високи скорости, които също вече видяхме интерпретирани по различни начин от някои звездни момичета и инфлуенсъри.

 

10 стайлинг идеи с най-актуалните деним тенденции за пролетта