Мода

Как да изведем една от най-мощните цветови комбинации в модата на друго ниво

Вечният шик и смарт часовника Huawei GT4

Как да изведем една от най-мощните цветови комбинации в модата на друго ниво

Снимки: Станислав Димитров
Часовник: Huawei GT4 silver 41 mm 
Гардероб: H&M

Не може да се отрече поразителният контраст между черно и бяло, което го прави една от най-мощните цветови комбинации в модата. Съчетанието създава смел и вечен външен вид, който никога не излиза от мода. Опростеността на цветовата палитра позволява безкрайни възможности, когато става въпрос за стилизиране, тъй като контрастът може да се използва по различни начини.

Тенденцията в черно и бяло е прегърната както от дизайнери, така и от модни икони, като много емблематични черно-бели тоалети се превръщат в синоним на стил и изтънченост. От вечните тоалети на Коко Шанел до класическата рокля на Одри Хепбърн в „Закуска в Тифани“, черно-бялата тенденция остава постоянна в непрекъснато променящия се свят на модата.

Някои може би биха казали, че за да бъдете вълнуващи, се нуждаете от цвят, но на практика - разликата между тези два цвята разкрива уникална елегантност. Вечен класически дует, който пресъздава минимализма по начин, който привлича максимално внимание. В офиса черно-бялата комбинация е  достатъчно официална, за да покажете и стил, и професионализъм. В ежедневния живот - също също толкова удобен и стилен избор. И когато стигнете до вечерните излизания, черно-бялата визия със сигурност ще ви отведе на следващото ниво на елегантност.

Както музиката и изкуството непрекъснато се развиват, също и модата преодолява границите с помощта на технологиите. В света на гръмотевично развиващите се смарт устройства, новите Huawei смарт часовниците са наистина Fashion Forward. И когато моят избор за черно-бял тоалет срещне смарт часовника Huawei GT4 41 mm, добавянето на акцент се превръща в игра на стил и иновация. Това е начинът да преобразя едно вече елегантно облекло в нещо още по-впечатляващо.

Часовника Huawei e истински интелигентен асистент на моето усмихнато и динамично ежедневие, той е моят доверен фитнес треньор на китката, следи всяка моя калория със Stay fit функцията, с която си задавам таргет за килограми и отчита приетите и изразходени калории. Прекрасен отговорник за здравословния ми начин на живот. С него съм повече себе си, повече сигурна в действията си и повече мотивирана. Той е моят разкош в моята орбита и моята черно-бяла визия става още по-завладяваща. Зашеметяващата гривна "Piano Key", вдъхновена от класическите бижута, съчетава стомана със златисти елементи и блести, и сияе. Харесвам това, че мога да си персонализирам циферблата, за да изразя още повече себе си. Батерията му издържа 7 дни и е съвместим с Android или Iphone. Huawei GT4 красив аксесоар, който не само привлича внимание, но и променя стила и настроението ми. 

Модата никога не спира да ме изненадва и вдъхновява. И Huawei GT 4 смарт часовникът е жив пример за това. Той не само следи времето, а го преобразява в стил и функционалност. Това, което ме впечатли е обновения менструален календар, който използва изкуствен интелект и измерва физиологични показатели, като температура на кожата, като по този начин предвижда по-точно както самия цикъл, така и овулацията. И така съм свързана с модерния свят, нося елегантни черно-бели тоалети и доказвам, че черно и бяло винаги ще бъде актуален и вечен стил. В момента може да закупите часовника в комплект с Huawei FreeBuds SE 2 на препоръчителна цена

А всичко, което трябва да направите, е да се осмелите да съчетаете тази вечна цветова комбинация с модерния смарт часовник Huawei GT 4 и да изживеете света на Fashion Forward стил. Вижте и другите две дамски версии на модела с бяла кожена каишка, и с верижка миланезе в светло злато.  В момента, в който го направите, с перфектен хармоничен акорд ще сте готови да създадете своя собствена мелодия на модата. Тик-так!

С подкрепата на Huawei Bulgaria