Мода

Как да носим любимата си бяла риза през лятото

Вечната класика

Как да носим любимата си бяла риза през лятото

Снимки: Станислав Димитров

Ако има дреха, която всяко момиче трябва да има в гардероба си, то това е класическа бяла риза, като през топлите месеци е добре тя да бъде от памук, лен или коприна, за да носи усещане за прохлада и комфорт. Можете да си купите модел няколко размера по-голям от вашия, ако обичате да ви стои по-свободно, така, както аз правя, а тази, която нося на снимките си взех от намаленията в Massimo Dutti. Една полезна инвестиция за разлика от някои други, но шопинг изкушения дебнат отвсякъде, нали?

Това лято не спирам да я нося именно в тази комбинация – с шорти от деним, които преди време открих в Zara, колан за акцент и спортни обувки (защото съм от момичетата, които не обичат да носят сандали, дори и в най-топлите дни). Този Nike Air Max е от последните ми находки в District и мога да твърдя, че са едни от най-удобните, които съм носила. Подметката е леко повдигната и изключително мека. И тъй като голяма част от работните ми дни преминават по снимки, тези маратонки са незаменим съюзник на стъпалата ми.

Сламената шапка пък дава онова лятно настроение, което искаме да имаме дори когато сме далече от плажа, и допринася за елегантността на цялостния аутфит, а малката чанта от последната колекция на Mango събира най-необходимите ми неща и през деня, и вечер, когато приятелките ми ме чакат за коктейл в любимия ни бар.

С подкрепата на District